Απέτυχε προσπάθεια για το "μεγαλύτερο όργιο όλων των εποχών"

Το «μεγαλύτερο όργιο της ιστορίας» απέτυχε λόγω χαμηλής προσέλευσης 
Το «μεγαλύτερο όργιο» τελικά δεν ήταν και τόσο μεγάλο όσο θα περίμεναν οι διοργανωτές του, όμως η νέα προσπάθειά τους το 2019 αναμένεται με  ενδιαφέρον!

Οι διοργανωτές φιλοδοξούσαν να οργανώσουν μια άκρως διασκεδαστική βραδιά για περισσότερα από χίλια άτομα. Μάλιστα, είχαν νοικιάσει έναν τεράστιο χώρο που θα επαρκούσε για τις περιπτύξεις των χιλιάδων ατόμων που είχαν δηλώσει συμμετοχή. 
Ωστόσο, σύμφωνα με το Las Vegas Weekly, τα άτομα που τελικά κατέφθασαν για να λάβουν μέρος στο όργιο, στις 2 Ιουνίου στο κλαμπ Green Door ήταν ελάχιστα συγκριτικά με τις αρχικές εκτιμήσεις. 

Πιο συγκεκριμένα, η διοργανώτρια εταιρεία ανακοίνωσε πως οι 375 συμμετοχές δεν ξεπέρασαν αντίστοιχο όργιο στην Ιαπωνία που είχε μετρήσει σχεδόν 500 ανθρώπους πριν από μερικά χρόνια.

Παρά το γεγονός ότι η διοργάνωση είχε ποντάρει πολλά στην διαφημιστική εκστρατεία, η πραγματικότητα διέψευσε τους ευσεβείς πόθους των διοργανωτών, καθώς το event δεν συγκέντρωσε ούτε τους μισούς από τους 1.000 συμμετέχοντες που είχαν θέσει ως στόχο.
Πάντως, η αποτυχία της κατάρριψης του «στοιχειωμένου» ρεκόρ των Γιαπωνέζων εραστών δεν πτόησε τους διοργανωτές, οι οποίοι προσανατολίζονται στην διοργάνωση νέου event τον Ιούνιο του 2019 ώστε να προσπαθήσουν εκ νέου να γράψουν ιστορία.


Από OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
https://ift.tt/2K0zCFu

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διάσπαση Της Παράταξης Τσαμασλή - Σκληρή Κριτική Από Τον Παράσχου

Συντάξεις Μαρτίου 2019: Οι ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα Ταμεία