Συμβουλή: Διαγράψτε το τηλέφωνό σας από το Facebook..

  • Να διαγράψουμε πάραυτα τον αριθμό του τηλεφώνου μας από το Facebook, μας προτρέπει ο προγραμματιστής Τζέιμς Μαρντιντάλε, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Κατά το... δημοσίευμα, με τον αριθμό του τηλεφώνου μπορεί κάποιος να συνδεθεί αρκετά εύκολα με ένα προφίλ, καθώς όταν κάποιος ανοίξει λογαριασμό, προαιρετικά, το Facebook επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιήσουν τον αριθμό του τηλεφώνου τους για να αποκτήσουν πρόσβαση.

Αυτό μπορεί να συμβεί αν κάποιος ξεχάσει τον παλιό αριθμό του ακόμη συνδεδεμένο με τον λογαριασμό.

Ο Μαρντιντάλε σημειώνει πως ο λογαριασμός στο Facebook είναι ένας θησαυρός και αξίζει αρκετά χρήματα. Υπάρχουν άτομα που αγοράζουν λογαριασμούς στην «μαύρη αγορά» αλλά και σε δημόσιους ιστότοπους όπως το Reddit.

Ο ίδιος επίσης ισχυρίζεται πως κατάφερε να μπει σε λογαριασμούς τρίτων προσώπων με αυτόν τον τρόπο. Επίσης κάνει γνωστό ότι οι τηλεφωνικοί αριθμοί που καταργούνται, ανακυκλώνονται, και δίνονται σε άλλους πολίτες, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει καλή προστασία δεδομένων.

Εάν λοιπόν έχετε βάλει τον παλιό αριθμό σας στο Facebook ως εναλλακτική λύση για τον κωδικό, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείτε...


Από GREECE-SALONIKA.blogspot

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διάσπαση Της Παράταξης Τσαμασλή - Σκληρή Κριτική Από Τον Παράσχου

Συντάξεις Μαρτίου 2019: Οι ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα Ταμεία