Ημερήσιες Προβλεψεις ζωδια σημερα 21/07 Παρασκευη

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy
Κριός
Γενικά zwdia: Αν σκέπτεστε να ασχοληθείτε με την αστρολογία ή την αριθμολογία σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ξεκινήσετε. Οι ικανότητές σας θα είναι οξυμένες. Αναζητήστε κάποιους φίλους που έχουν τα ίδια ενδιαφέρονται με εσάς και κανονίστε μια συνάντηση για να συζητήσετε ότι σας ενδιαφέρει. Στο τέλος της ημέρας το μυαλό σας θα είναι μπερδεμένο.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

790x500a
Ταύρος
Γενικά zwdia: Κάποια έντονα όνειρα θα σας εμπνεύσουν να κάνετε μια έρευνα εις βάθος σε κάποιο θέμα που σας ενδιαφέρει πραγματικά. Αυτό μπορεί να αφορά τις τέχνες, την φιλοσοφία ή την μεταφυσική. Σχέδια για ταξίδια σε ένα από τα μεγάλα πνευματικά κέντρα όπως είναι η Ιερουσαλήμ μπορεί να είναι στο μυαλό σας. Η διαίσθησή σας είναι έντονη σήμερα οπότε ότι θέλετε να κάνετε θα πρέπει να το σκεφθείτε σοβαρά. Μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεστε.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Δίδυμοι
Γενικά zwdia: Οι ερωτικές σχέσεις είναι σαν παραμύθι και φέρνουν στην επιφάνεια την επιθυμία, το πάθος και την ενότητα. Σήμερα θα είναι μια υπέροχη ημέρα για να κανονίσετε μια συνάντηση με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Θα είστε τόσο συγχρονισμένοι που μπορεί να σκέπτεστε τα ίδια πράγματα. Απολαύστε αυτό το υπέροχο συναίσθημα απλά μην χάσετε την επαφή σας με την πραγματικότητα.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.
zodia-astra-tarot
Καρκίνος
Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως παρευρεθείτε σε περισσότερες από μια κοινωνικές εκδηλώσεις που έχουν σχέση με μεταφυσικά ζητήματα. Η διαίσθησή σας είναι έντονη και η κατανόησή σας πολύ καλά. Τα σενάρια που άλλες φορές σας μπερδεύουν τώρα σας φαίνονται πολύ ξεκάθαρα. Μπορεί να σχηματίσετε ισχυρούς δεσμούς με τους άλλους και ίσως κάνετε σχέδια να συναντηθείτε ξανά. Απολαύστε την ημέρα.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Λέων
Γενικά zwdia: Η καλλιτεχνική δουλειά μπορεί να πάρει πολύ από τον χρόνο σας σήμερα. Η έμπνευσή σας είναι έντονη και είστε γεμάτοι ιδέες που οι άλλοι θεωρούν ωφέλιμες. Μάλλον θα αντιληφθείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα των γύρω σας πριν τις αντιληφθούν καν. Αυτό βοηθά πολύ την καριέρα σας αλλά μπορεί να βοηθήσει και την ερωτική σας ζωή. Απολαύστε την ημέρα.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.
zwdia-tarw-1
ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις
 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις
ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 
astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια
αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος
Γενικά zwdia: Η μελέτη μιας θρησκείας ή των πνευματικών  θεμάτων μπορεί να σας ενδιαφέρει σήμερα. Μάλλον θα συζητήσετε την γνώση και τα πιστεύω σας σε σχέση με αυτά τα θέματα με έναν κοντινό φίλο. Οι συζητήσεις αυτές θα σας κάνουν καλό. Ότι και να μάθετε θα σας προσφέρει έμπνευση οπότε μην εκπλαγείτε αν περάσετε χρόνο σημειώνοντας τις σκέψεις σας. Μην περιορίζεστε.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Ζυγός
Γενικά zwdia: Σήμερα η επικοινωνία σας με τους άλλους μάλλον θα είναι υποσυνείδητη και όχι λεκτική. Όταν το τηλέφωνο χτυπά μπορεί ήδη να ξέρετε ποιος είναι πριν το σηκώσετε. Μπορεί να αντιλαμβάνεστε και τις σκέψεις των άλλων. Τα βιβλία και άρθρα για άλλους που έχουν παρόμοιες εμπειρίες μπορεί να βελτιώσουν την κατανόησή σας. Απλά ακολουθήστε την ροή των πραγμάτων.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

790x500a

Σκορπιός
Γενικά zwdia: Η έμπνευση μέσα από κάποιες πνευματικές εμπειρίες μπορεί να σας κάνει να έχετε κάποιες ιδέες που θέλετε να σημειώσετε. Ίσως θελήσετε κάποια στιγμή να τις εκδώσετε. Η συγκέντρωσή σας μπορεί να είναι έντονη καθώς το γράψιμο για εσάς είναι και θεραπευτικό. Ίσως παρακολουθήσετε και κάποια σεμινάρια. Η γνώση είναι σημαντική.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Τοξότης
Γενικά zwdia: Θα αισθάνεστε πολύ δυνατοί και υγιείς σήμερα. Θέλετε να ασκηθείτε ειδικά αν το κάνετε μόνοι σας και έξω θα σας βοηθήσει πολύ και θα αυξήσει την έμπνευση και την διαίσθησή σας. Μόλις τελειώσετε μπορεί να είναι καλή ιδέα να χαλαρώσετε κοντά στο νερό και να ηρεμήσετε. Ίσως το να βγείτε με φίλους είναι μια καλή ιδέα. Θα διασκεδάσετε και θα χαλαρώσετε.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

790x500a

Αιγόκερως
Γενικά zwdia: Σήμερα θα μπορείτε να αντιληφθείτε κάποια μηνύματα τηλεπαθητικά από έναν φίλο που ζει μακριά σας. Ένα τηλεφώνημα μπορεί να αποκαλύψει ότι αυτό το άτομο έχει καλά νέα και ήθελε να επικοινωνήσει μαζί σας. Η διαίσθησή σας είναι έντονη και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι. Μην χάνετε χρόνο σε αναλύσεις. Επικοινωνήστε μαζί του/της. Θα χαρεί να σας ακούσει.

Ημερήσιες Προβλεψεις ζωδια σημερα 21/07 Παρασκευη

Διαβάστε περισσότερα »

Από Newssalonika Blog

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διάσπαση Της Παράταξης Τσαμασλή - Σκληρή Κριτική Από Τον Παράσχου

Συντάξεις Μαρτίου 2019: Οι ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα Ταμεία