Ads Top

Clean Mission

Τα μυστικά της μαλακιάς φέτας




Κείμενο: Λίνα Καπετάνιου
Τι την κάνει μαλακιά; Πόσο χρόνο διατηρείται; Με τι ταιριάζει; Eχει σίγουρα πιο ήπια γεύση από τη σκληρή, είναι πιο βουτυράτη, ελαφρώς...
πιο κίτρινη και περισσότερο απλώνεται παρά κόβεται. Η μαλακιά φέτα κατέχει πολύ μικρό μερίδιο στην ελληνική αγορά, κυμαίνεται περίπου στο 10%. Η σκληρή φέτα, με την πιο όξινη και συχνά πικάντικη γεύση, προσελκύει περισσότερο το ενδιαφέρον των καταναλωτών. Ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στα δύο είδη;
Διαβάστε περισσότερα »

Από Newssalonika Blog

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Από το Blogger.