Ads Top

Clean Mission

Τι πρέπει να ξέρουμε πριν χρησιμοποιήσουμε άγαρ άγαρ




Κείμενο: Χριστίνα Τζιάλλα
Πρέπει να βράσει.
Για να ενεργοποιηθεί το άγαρ άγαρ, πρέπει πρώτα να διαλυθεί σε νερό ή άλλο υγρό (π.χ. γάλα, κρέμα γάλακτος, χυμός κ.λπ.), το οποίο θα ...
φέρουμε έπειτα σε βρασμό. Αυτό είναι αναγκαία συνθήκη, γιατί το άγαρ άγαρ αρχίζει να «δουλεύει» πάνω από τους 82° C.
Διαβάστε περισσότερα »

Από Newssalonika Blog

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Από το Blogger.