Ads Top

Clean Mission

Σουβλάκι: Χρονοι ψησίματος




Ψήσαμε σουβλάκια από χοιρινό, μοσχάρι, αρνάκι και κοτόπουλο με τις 3 πιο συνηθισμένες μεθόδους ψησίματος: στα κάρβουνα, σε ...
ψησταριά αερίου (επάνω σε μαντεμένια πλάκα και στη σχάρα της) και στο γκριλ του φούρνου. Σας δίνουμε τους χρόνους που καταγράψαμε, όμως είναι ενδεικτικοί, καθώς μπορεί να διαφέρουν από ψησταριά σε ψησταριά και να διαφοροποιούνται ανάλογα με την εμπειρία μας στο ψήσιμο, τη διαφορετική ποιότητα κρέατος, τις καιρικές συνθήκες ή τη θράκα που θα ετοιμάσουμε.
Διαβάστε περισσότερα »

Από Newssalonika Blog

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Από το Blogger.