Ads Top

Clean Mission

7 μυστικά για ζουμερά, τραγανά κεφτεδάκια




Κείμενο: Μαρία Χαψούλα
Οι απόψεις εδώ διίστανται όχι μόνον ως προς τα υλικά αλλά και ως προς την παρασκευή τους. Διασταυρώνοντας γνώμες, αλλά και την εμπειρία...
παραδοσιακών μαγείρων καταλήγουμε σε μια συνταγή, την πιο κλασική, ώστε να πετύχουμε αυτά τα μικρά μεζεδάκια να είναι ταυτόχρονα τραγανά, ψημένα στο εσωτερικό τους αλλά ζουμερά και όχι σκληρά και μισοψημένα.
Διαβάστε περισσότερα »

Από Newssalonika Blog

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Από το Blogger.